HTML

szóbeszéd

Szeretet,mindennapok,érzések,politika,boldogság,boldogulás,tanulás,kérdések,válaszok,szerelem, párkapcsolat,gondolatok,versek.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

szeptember 11. Emberek embertelensége...

2009.09.11. 11:27 zsoltman21

Szeptember 11. 2001. óta minden évben megrázkódva gondolunk erre a napra. Sokan még ma sem tértünk napirendre a történések fölött. A fekete lobogók alatt, azok emlékképe dereng a hozzátartozók szeme előtt, akik azon a bizonyos keddi napon, mint ahogyan minndenap mit sem sejtve dolgoztak a világkereskedelmi központ épületében. Majd 8:46 perckor becsapódott az első,9:03-kor pedig a második utasszállító gép a World Trade Center két tornyába.2974 áldozatot követelt a-mamár tudjuk- terrortámadás. A legfőbb gyanúsított Bin Ladent azóta sem találták meg.

Sokan azonban úgy vélik, nem is igazi terrorrtámadás volt a WTC elleni merénylet. Rengeteg öszeesküvés elmélet született. Volt aki azt mondta, ez egy, a kormány által jól megszervezett, és tudatos csapás volt. Vajon mi lehet a hírek mögött? Vajon a harmadik épület-amiről kevesen tudnak, hiszen a média szinte egy szót sem említett róla-miért robbant fel és omlott össze a becsapódás előtt? Egy bomba hatására?

Valószínűleg ezekre a kérdésekre igazi, érdembeli válaszokat sosem fogunk  kapni. De azok az emberek akik ártatlanul haltak meg egy fanatikus elme miatt, vissza, sajnos már nem jönnek...

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szobeszed.blog.hu/api/trackback/id/tr771374845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NEXUS-303 · http://azigazsagoldala.blog.hu 2009.10.27. 10:37:48

"Valószínűleg ezekre a kérdésekre igazi, érdembeli válaszokat sosem fogunk kapni."

De kapsz, és elég a józan paraszti észt használni:
ha egy épületbe nem csapódott bele semmi, nem volt semmi egyéb katasztrófa, nem repült bele semmi, akkor mi a a jó élettől omlik össze pillanatok alatt az alapjára?

Amúgy a legnagyobb terrorista akció és tömeggyilkosság jelenleg a 2 japán atomrobbantás volt, amit szintén amerikaiak csináltak mint sok mást is. De itt nem is a nemzetiség a lényeg.
süti beállítások módosítása